Meesterbakker Print Skip to navigation

De winnaars van onze Skate4AIR winactie zijn bekend.

Met de wincode op de Skate4AIR cake werd kans gemaakt op winterse prijzen.

Afgelopen weken verkochten wij SKATE4AIR cake. Een Winterse kruidencake waarvan we een euro per cake afdragen aan Skate4AIR. De cakes waren voorzien van een wincode.  Deze code kon ingevuld worden op onze website waardoor er kans gemaakt werd op winterse prijzen.

Winnaars
Inmiddels zijn de namen getrokken en kunnen we de winnaars blij maken met Sport 2000 cadeaubonnen t.w.v. 50 euro of met Nationale Schaatsbonnen voor twee personen die geldig zijn op heel veel ijsbanen in Nederland.  Wij nemen persoonlijk contact op met degene die in de prijzen zijn gevallen. Klik hier voor een lijst met namen van de winnaars.

Onderzoek naar CF
Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Deelnemers schaatsen kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren. Onder de schaatsers Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage, ambassadeur van Skate4AIR.

Trouwe sponsors van onze cake
Al jaren worden wij ondersteund in onze actie voor Skate4AIR door trouwe sponsors. Dit jaar hadden we zelfs een filmpje, gesponsord door Studio 1175, waar we heel blij mee zijn. Grondstoffenleverancier Zeelandia sponsort al jaren de ingredienten van de Skate4AIRcake, drukkerij Quadraat stelt drukwerk beschikbaar  en de etiketten krijgen we van W&R etiketten, waarvoor onze hartelijke dank! Bakken, verpakken en verkopen van deze verrukkelijke cake sponsoren we zelf. 

Wilt u meer informatie? Kijk dan op: www.skate4AIR.nl